H A R D L O O P L O G B O EK

04/07/2011

Romige spaghettini met zalm en pesto

Hoort bij: recepten — admin @ 10:11

Ingredienten: 300 g spaghettini (pak 500 g) 1 blik roze zalm wild (418 g) 2 el olijfolie 1 ui, fijngesnipperd 1 courgette, in halve plakken 2 el pesto rosso (duopak 2 x 90 g) 1 beker crème fraîche (200 ml) 300 g tuinerwten extra fijn (pak 450 g, diepvries)

Bereiden
1. Kook de spaghettini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ondertussen de zalm uitlekken en verwijder het vel en de graten. Verdeel de vis in stukken. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 1 min. Voeg de courgette toe en bak 3 min. mee. 2. Voeg de pesto, de crème fraîche en 100 ml water toe. Roer glad en breng tegen de kook. Draai het vuur laag en schep de zalm en de bevroren erwten erdoor. Verwarm 5-6 min. op laag vuur tot de erwten beetgaar zijn. Breng op smaak met peper en zout. 3. Giet de spaghettini af en schep door de saus. Verdeel de spaghettini over 4 diepe borden.

Altijd leuk om de foto vergelijken zoals deze in een tijdschrift staat en deze van mijn eigen resultaat.
Vraag: welke foto is het resultaat van mijn kookkunst?

000661496_001_frrk103806_300

tuinerwt

Reageren? »

Reageren?

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URL

Geef een reactie

Powered by WordPress