H A R D L O O P L O G B O EK

15/04/2011

Tagliatelle met zalm

Hoort bij: recepten — admin @ 13:19

tagl

Omdat er over een week een marathon op het programma staat, volgt hier maar weer eens een pastamaaltijd.
Kook de pasta dan volgens de verpakking en spoel de pasta daarna met koud water af. Snijd de gerookte zalm in reepjes, de prei in ringen en brokkel de gorgonzola. Bak de zalm en de prei heel kort in de olie, voeg de pasta toe, de kookroom light en de gorgonzola. Maak de pasta op smaak met peper en zout en bestrooi het gerecht met de geroosterde walnoten. Laat de prei een beetje knapperig, dat geeft een lekkere bite. Strooi de dille over de pasta en direct serveren.
Mijn variatie: in plaats van gerookte zalm heb ik zalm uit de diepvries genomen en deze in de koekepan gebakken volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Ingredienten en meer info op Smulweb

Reageren? »

Reageren?

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URL

Geef een reactie

Powered by WordPress