H A R D L O O P L O G B O EK

28/01/2010

Weer thuis

Hoort bij: vakantie — admin @ 15:09

7 Weken gaan snel voorbij, gaat heel snel voorbij. Dit bericht schrijf ik vanaf mijn eigen PC. Een paar dagen geleden zaten we nog in Alice Springs met 40 graden en nu hier in Nieuwegein was het vanmorgen slechts 4 graden en liggen er nog sneeuwresten.
Maar goed, aan alles komt een eind: ook aan deze vakantie. Maar gelukkig hebben we de foto-s nog:

En hier zijn er nog veel meer!

26/01/2010

De laatste dagen :(

Hoort bij: vakantie — admin @ 09:39

Op zondag doen we het rustig aan. We slapen wat langer en gaan in de middag naar het centrum. Shoppen! Staat altijd onderaan de lijst bij ons. We kopen leuke dingetjes voor de moedersen en ook iets voor onszelf. De rest van de middag brengen we thuis door. Natuurlijk moet er nog het een en ander gewassen worden, dus dat doen we even snel voor het shoppen. In het begin van de avond lopen we naar de restaurantjes waar we gezellig met zwager en zuslief Vietnamees gaan eten. Het is maar goed dat we terug ook moeten lopen, want we zijn tonnetje rond!

South Bank

Ook vandaag een niet al te inspannende dag. Les is vrij, maar Nynke moet naar het werk. Aad en ik zoeken uit welke spullen we met de zeepost terug sturen naar Nederland. Dit om overbagage te voorkomen. We kopen 2 dozen bij het postkantoor, vullen die en brengen ze weer weg. Zo, dat scheelt vast 13,5 kilo! Vervolgens gaan we met de bus en de ferry naar South Bank. Streets Beach is heerlijk toeven en we zijn pas om half 7 weer thuis. Er is weer een heerlijke maaltijd gekookt voor ons. Vooraf hebben we oesters en daarna rijst met een lekkere kipsaus en een groente salade. We kletsen nog wat en gaan te bed. Morgen staat Springbrook op het programma.

Australia Day.

Dat is het vandaag. Het is de Nationale Feestdag van Australie. De onafhankelijkheid wordt dan gevierd. Dus is vandaag iedereen vrij. Het is tevens de laatste dag van de grote vakantie hier. Morgen beginnen de lagere-en middelbare scholen weer. Volgende week de universiteiten. Net als Koninginnedag bij ons, kent Australia Day dingen die altijd op die dag worden gedaan. Geen vrijhandelsmarkten of kinderen op kleedjes vol spullen. Nee, het is hier heel spannend met paddenraces, garnalenpel wedstrijden en kakkerlakraces. Je kunt zelfs wedden! Er worden in Streets Beach 3 films gedraaid, die je vanuit het zwembad kunt bekijken. Er zijn straatfeesten en vanavond is er vuurwerk.
Wij gaan echter terug naar Springbrook, waar het 5 weken geleden zo regende dat we onze wandeling niet konden doen. Om half 7 staan we op en 2 uur later vertrekken we. Rond half 11 zijn we er en gelukkig is het nu wel stralend weer. De wandeling gaat helemaal door het regenwoud, achter en voor diverse watervallen langs. We balanceren langs afgronden en genieten nu wel van de uitzichten.
100_3268

Het is er prachtig en we zijn blij dat we nogmaals zijn gegaan. We wandelen ongeveer 2 uur en zijn dan weer terug. Dan gaan we weer naar huis om hond onder het huis vandaan te bevrijden. Hij is helemaal blij. Het huis stoomt van de hitte, dus meteen alle waaien aan. Inmiddels hoor ik al dat er gekookt gaat worden. We eten van de barbie vanavond, want ook dat hoort bij Australia Day. Straks is het koffers pakken en morgen zitten we weer in het vliegtuig terug naar Nederland. (Huil, huil) Zal best een (temperatuur) schok zijn.

24/01/2010

Wandeling bij Standley-s Chasm

Hoort bij: vakantie — admin @ 09:23

Dit gedeelte van de West McDonnells is particulier bezit. Het park gaat om 8 uur open en we moeten ervoor betalen. Klokslag 8 uur zijn we er. De weersvoorspelling: 40 graden! Eigenlijk hadden we eerder willen starten maar helaas. Na het schoenen aantrek en smeer ritueel gaan we ervoor. We lopen eerst naar het punt waarnaar deze kloof is genoemd. Volgens de kaartjes beginnen daar diverse wandelingen. Doordat we vroeg zijn, zijn de rotsen heel donkerbruin. Ze rijzen wel 80 meter hoog, loodsteil naast ons op. Er ligt nog water ook! Het is echt gaaf om te zien met die strakblauwe lucht erboven.
king11
We starten onze zoektocht naar het begin van de wandeling die we gepland hebben. Echter….niet te vinden! Blerk! Balen! Op de heenweg liepen we langs de Larapinta Trail die gekwalificeerd staat als zeer zwaar. Dan pakken we die maar. Niet helemaal, want het is inmiddels half 9 geweest en de zon wordt behoorlijk warm. We klimmen 20 minuten lang de berg op langs en over rotsen. De berg waar we opgaan is Larapinta Hill. Haha….die heuvel heeft heel wat zweetdruppels gekost, maar de beloning is er dan ook naar! Wat een uitzicht. We kunnen de hele West McDonnell zien liggen en kunnen echt heel ver zien. Na even rusten, gaan we onmiddelijk weer afdalen. Aad heeft veel minder bergwandel ervaring en vindt het maar niks, dus keren we om. We gaan dezelfde weg terug die we zijn gekomen. Rustig aan, want ik merk Aad zijn onzekerheid. We zijn in totaal 40 minuten bezig geweest en voelen nu pas hoe warm het eigenlijk al is. Het is net 10 uur! We gaan terug naar de auto en Aad loopt even in de rondte. Vindt hij een paadje naar een Scenic Lookout. Nu maken een paar zweetdruppels meer of minder niet meer uit, dus we gaan ervoor. Het is een kwartiertje lopen en we komen in een valleitje waar we rondom tussen de bergen zitten die naast ons oprijzen.
king12

Het is er prachtig en heel stil. Er staan zelfs van die plastic stoelen die je na 5 minuten zitten een drijfnatte broek bezorgen, maar dat maakt niet uit. We eten en drinken er iets ondertussen proberend geen verse vlieg naar binnen te werken. Wat zijn die hier lastig zeg! Daarna weer terug en de middag wordt alweer aan de rand van het zwembad doorgebracht.

De laatste dag

:( We staan om 7 uur op, zodat we op ons gemak alles kunnen klaarmaken voor ons vertrek. Om 10 uur moeten we de auto inleveren op het vliegveld en rond 12en gaat de vlucht. Samen met de vele vliegen komen we op het vliegveld. Iedereen staat de wapperen om die beesten uit zijn gezicht te houden. Ik wist niet dat een gezicht zoveel vochtpunten had. Oren, ogen, mond, neus, haargrens, overal zitten ze. Die gaan we dus niet missen. Keurig op tijd vertrekt onze vlucht en om 3 uur staan we weer in Brisbane. Even wachten op zuslief en zwager en een half uur later zijn we thuis. Tijdens het eten (een heerlijke tonijn salade) kletsen we gezellig bij en tegen elven ligt de hele kudde te bed.

Kings Canyon

Hoort bij: vakantie — admin @ 08:46

Omdat de wandeling die we hebben gemaakt in Kings Canyon zo mooi was, volgt hier een special.

Verklaring foto’’s:
Foto 1: Ondergaande zon in Kings Canyon
Foto 2: Opgaande zon in Kings Canyon
Foto 3: Start beklimming
Foto 4: Wow moment
Foto 5: Te overwinnen kloof via bruggetje
Foto 6: Garden of Eden
Foto 7: Men’’s Head
Foto 8: Rock Domes
Foto 9: Natuurlijk meertje
Foto 10: De afdaling

22/01/2010

Rit van Kings Canyon naar Alice Springs

Hoort bij: vakantie — admin @ 06:10

Om 10 uur moeten we uit checken en vertrekken we richting Alice. We hebben geinformeerd naar de conditie van de dirt road die we wilden rijden. Die blijkt door de regen van 2 weken terug zo slecht dat het ons min of meer wordt afgeraden. Auto kan het wel, maar in dit geval is de chauffeur twijfelachtig. We besluiten 150 km om te rijden en nemen gewoon de highways. We maken een tussen stop op Mt. Ebenezer een van de vele telegraafstations die Australie rijk is. Hier zit ik volgens mij ook op de vieste Dunny (plee) van het land. We gaan gauw verder en willen nog naar Rainbow Valley. Ook hier een dirt road, maar die is wel te bereiden. Het is al 3 uur als we er zijn en we keren toch om, want als er iets gebeurt……om deze tijd komt er echt niemand meer langs. Dus op naar Alice waar we aan het eind van de middag in ons (sorry) luxe resort aankomen. We hebben een villa geboekt en het ziet er allemaal heel netjes uit. Mini keukentje, mooie badkamer. Helemaal goed. Op het resort een prachtig zwembad, was-mogelijkheden. Het ligt vlak bij de stad, dus lekker makkelijk. De boodschappen hebben hier weer normale prijzen, dus inslaan maar. :) We koken op onze kamer. Is wel grappig want er is geen fornuis. Er is 1 speciale pan, daar mik je alles in en het werkt prima. Dus we eten lekker.

Standley-s Chasm en Simpsons Gap

Omdat er vandaag geen lange wandeling op het programma staat, slapen we lekker uit. Haha…om 7 uur staan we op. Eerst gaan we naar Standley-s Chasm, waar we uitvinden hoe we morgen kunnen wandelen. Vervolgens rijden we weer richting Alice. Slechts 10 km van Alice ligt Simpsons Gap. Hier is miljoenen jaren geleden de berg gespleten en dat kun je nu nog zien. Het is er bloedheet. (Vanmorgen om half 10 stond de thermometer al op 36 graden) Maar het is heel indrukwekkend om te zien. Doordat het heeft geregend ligt er zelfs wat water in de rivierbedding. We gaan weer terug en besluiten de middag horizontaal door te brengen. 40 graden is geen goed wandelweer. Wat een uitvinding die zwembaden. :)
In de avond koken we lekker voor ons zelf en genieten van onze rust. Is wel nodig na al die enerverende wandelingen.

Valley of the Winds

Hoort bij: vakantie — admin @ 05:50

Het wordt nog erger en mooier. Dachten wij dat Ayers Rock (Uluru) het hoogtepunt was…… De wekker staat op ehem….half 4!!!! We gaan voor de zonsopgang in de Olga-s, dus vroeg uit de veren. Om even voor 6 uur staan we op het uitkijkpunt. De zon kleurt de bergen van bijna zwart naar donker-en lichtbruin, vervolgens lila overgaand in zacht rood dat later fel van kleur wordt. Uluru heeft de naam, maar dit is eigenlijk spectaculairder.
Daarna rijden we snel verder voor de start van onze wandeling die ongeveer 4 uur gaat duren. Ingesmeerd, hoed op, watervoorraad op de rug en gaan. We beginnen meteen met een straffe klim die eindigt in een adembenemend uitzicht over de vallei. De wind zuigt hier tussen de bergen door (lekker fris) en we staan uit onze verschoning te waaien. We klimmen een kloofje door en komen uiteindelijk in de vallei terecht. Veel mensen lopen er niet en we doen het lekker in ons eigen tempo met veel fotomomenten, omkijkmomenten, uitzichtmomenten en niet te vergeten de wow-momenten.

(bron foto: www.jasonpigdon.com)
Het is echt een gave wandeling, waar we met volle teugen van genieten en we komen bezweet maar heel tevreden weer bij ons startpunt terug.
We gaan zwemmen in de middag en in de avond sterren kijken. Het is er pikkedonker en er zijn heel veel sterren en we kunnen zelfs de melkweg zien.

Rit van Yulara-Kings Canyon.

We hoeven niet gigantisch vroeg op, maar toch bijtijds. Er gaan weer kilometers gemaakt worden (Lijkt de Tour wel). Het is mooie rit. Het landschap is stoffiger, maar blijft groen. Leve de regen van 2 weken geleden. Tegen het eind van de middag komen we in Kings Canyon aan. Daar hebben we een Lodge. Lees: prive backpackers kamer met alleen een koelkastje, waterkoker en t.v. Hihi….en een bed natuurlijk! En toen gingen we boodschappen doen. Ahhhhh grote schrik. 2 Pizza-s, 1 brood en een pakje kaas. AUD 33,10!!!!! En het assortiment was niet om over naar huis te schrijven. In elk geval hebben we het overleefd. Aad zijn moeder zou gezegd hebben: beter duur dan niet te koop en met die gedachte hebben wij dus die 33 dollar maar op de toonbank gelegd.

Kings Canyon Rim Walk

Om half 5 staan we op, zodat we om 6 uur aan de zware wandeling kunnen beginnen. Als eerste draaien we de parkeerplaats op. En even over 6-en gaan we van start. Meteen een stevige klim ertegen aan. Bijna buiten adem staan we halverwege al uit te puffen. Maar wat een wow-moment! We gaan weer verder en komen wat vlakker te lopen. We lopen op de bergrug. Deze bergen zijn samengedrukt zand dat door regenwater in de loop der miljoenen jaren tot rots verworden zijn. Ze bestaan uit laagjes rots, die eigenlijk natuurlijke trappetjes vormen. We lopen dus gedurende onze hele wandeling trap op en af! Dat vinden de bovenbenen op den duur echt niet fijn.
Elke keer als we een bochtje maken, hebben we weer een ander uitzicht. Het is echt grandioos. Uiteindelijk dalen we af en komen we terecht bij een natuurlijk gevormd meertje.

(bron foto: www.hutchinson.com.au)
Er zitten veel vogels en het heeft een hele unieke flora. Het is echt zo gaaf. Als je hard praat echoot je stem tegen de hoge rotswanden. We gaan er op ons gemak voor zitten zodat we kunnen genieten. Inmiddels stromen de busladingen mensen toe. Maar dat mag de pret niet drukken. We wandelen door en moeten nog over bruggetjes heen die kloven met elkaar verbinden. Na 4 uur zijn we weer terug op de parkeerplaats. Deze wandeling staat op 1! Wat hebben we genoten, ondanks dat het uiteindelijk de drukst belopen wandeling was die we hebben gedaan. Hierna verdienen we een middag zwembad en in de avond gaan we lekker uit eten. Aad eet kangaroe en ik barramundi. En die kangaroe smaakt heerlijk!

17/01/2010

Eindelijk

Hoort bij: Algemeen, vakantie — admin @ 14:07


Verklaring diavoorstelling:
Foto 1: Jim Jim falls uit de lucht genomen
Foto 2: Twin falls eveneens uit de lucht
Foto 3: Wandeling Kata Tjuta
Foto 4: Ariette in burka
Foto 5: Uluru
Foto 6: Devils Marbles
Foto 7: Daly Waters Pub
Foto 8: Butterfly Gorge

16/01/2010

Van Barrow-Creek naar Erldunda

Hoort bij: vakantie — admin @ 09:39

Deze dag begint met een mooi zonnetje. We krijgen een heerlijk ontbijt voorgeschoteld. Ariette durft weer met haar voeten op de grond te zitten, want er is geen schorpioen meer te zien. We eten dus lekker buiten. Vervolgens wordt onze diesel volgegooid a raison van AUD 1,71 per liter!!!!!!! Niet meer klagen dus in Nederland over de benzineprijzen. We vertrekken richting Erldunda. De rit verloopt voorspoedig. Het landschap verandert steeds meer. De bomen staan verder uitelkaar en worden kleiner. Er komt meer gras en het zand wordt steeds roder. En het wordt steeds warmer. We passeren de steenbokskeerkring, waar we natuurlijk een fotomoment hebben.Erldunda is opgezet om toeristen naar Uluru (Ayers Rock) te krijgen en er is dus niks. Het hotel is goed en we gaan dineren in de taverne die ernaast ligt. Een enorm bord vol krijgen we en het is heerlijk. We vermaken ons met een wandelingetje over het park en sterrenkijken. Wat zijn er hier veel!

Rit Erldunda-Yulara

We nemen ons gemak ervan en gaan pas om 10 uur rijden. We hoeven (maar) 245 km, dus ongeveer 3-4 uur.
Als we ergens stoppen op een parkeerplaats blijkt er een rivier te zijn. Ja,ja, het heeft hier 2,5 week geleden geregend, dus rivieren stromen weer en de woestijn is groen. Deze rivier heet de Finke rivier en is de oudste ter wereld. Goh, zeg wat een mazzel….wisten wij veel. We rijden door en komen langs Mt.Connor. Ook een monoliet, maar deze lijkt op de Tafelberg. Het is heel wazig te zien, want hij ligt ongeveer 100 km vanaf het uizichtspunt. Als we door rijden zien we plotseling Uluru voor ons opduiken. Knalrood is hij in het zonlicht. En heel imposant om te zien. We rijden eerst naar ons backpackers hotel, dat nu wel goed is. Schoon en opgeruimd. Wij blij! Ook de koelkasten zijn fris dus zonder aarzelen zetten we er onze spullen in. Het zwembad ligt bijna voor de deur, dus daar gaan we even verfrissing halen na al ons gezweet.

In de avond gaan we naar de zonsondergang op Uluru kijken. De rots kleurt van rood naar lichtbruin, koper, donkerbruin, en uiteindelijk wordt hij zwart als de zon weg is. Prachtig om te zien. Ons diner is er bij ingeschoten dus dat gaan we daarna klaarmaken. Spullen klaarzetten voor morgen, want we gaan ook naar de zonsopgang kijken.

Zonsopgang op Uluru.

Om 4.30 uur (je leest het goed, half 5! Vakantie?) gaat de wekker. Om kwart over 5 rijden we weg om naar het Park te gaan. Het is optocht rijden. Ariette doet iets verkeerd en we missen het zonsopgang punt. Iedereen kart er stom achteraan! Die zullen balen. Al rijdend zien we het dan. Eigenlijk is het mooier dan de zonsondergang. Rond 6 uur beginnen we onze wandeling rond Uluru. (Moet zo vroeg i.v.m. de warmte. Vandaag 38 graden) Het is heerlijk koel. We beginnen met de net opgekomen zon in ons gezicht, zodat we hem op de rug hebben als hij hoger komt. Het is heel gaaf om zo dicht bij de monoliet te lopen. Hij is echt hoog en van dichtbij nog indrukwekkender. In 3 uur tijd lopen we eromheen. Het begint nu warmer te worden en we gaan in het parkcentrum even wat anders drinken dan water. Vervolgens doen we boodschappen en gaan uitsluitend het zwembad in. Pfffttt…wat hebben we het toch rot. Zometeen lopen we nog even naar het uitzichtpunt vanaf het hotel en gaan we lekker koken in de bloedhete keuken. Wassen is makkelijk. Het was binnen een uur droog! En dan…..vroeg naar bed, want morgen gaan we naar Kata Tjuta (de Olga”””’’s).

14/01/2010

Kakadu

Hoort bij: vakantie — admin @ 10:17

Ja,ja, het is gelukt! Uiteindelijk zijn we toch boven Kakadu geweest! We hebben een Scenic flight geboekt vanuit Katherine boven de Gorge en doorgaand naar Kakadu. We hebben Jim-Jim Falls en Twin Falls gezien. Het was echt geweldig. Ook hebben we nog Crystal Falls en enkele onbekende watervallen gezien. Die piloot bleef gaan. We hadden een prive vlucht, want er waren verder geen boekingen, dus kregen we ook heel veel info. We hebben 2 uur gevlogen en de rest van de dag heerlijk genikst.

Butterfly Gorge

Onze laatste dag in Katherine hebben we wandelend doorgebracht. We zijn naar Nitmiluk Park gereden waar we de Butterfly Gorge hebben gewandeld. Ongelooflijk wat een natuur. Eerst over de berg (lekker warm, maar gelukkig niet bloedheet) en dan afdalend de kloof in. Je komt uit bij de rivier. Het was er adembenemend mooi. De kleuren weerspiegelden in het doodstille water. Uiteindelijk dezelfde weg weer terug. Daar hebben we bij een watervalletje gezwommen. (Zwijmel….met ze 2en, hoe romantisch). Daarna weer terug naar ons uitgangspunt. 5,5 uur maar zo de moeite waard. Terug gekomen lekker douchen en bij het zwembad liggen.

Rit Katherine-Elliott

Al vroeg staan we op want er zullen vandaag kilometers gemaakt moeten worden. 420 wel te verstaan. De route is prachtig, maar af en toe houden we ons hart vast, vanwege overstekende dieren. Onderweg doen we een tussenstop in Daly Waters. Daar zit de oudste pub van Australie en dat is een bezienswaardigheid. Er hangt allemaal buitenlands geld aan de muur. Net als hoeden, t-shirts, flip-flops en kentekenplaten. Ook staan er buiten allerlei leuke attributen. We drinken er wat en gaan door. In Elliott komen we in piepklein bush-hotel dat enorm oud is, maar gelukkig wel schoon. Koelkastje en klein tv-tje zijn er zelfs. Tijdens het diner (ongezellige tent trouwens) valt de stroom uit en zitten we in het donker te gokken waar we moeten prikken. (Hilarisch gewoon)

Rit Elliott-Barrow Creek
Ook vandaag vroeg op. Er moeten 480 kilometer gedraaid worden. Inmiddels is het landschap veranderd van bossages naar kleine struikjes met kleine open vlaktes ertussen. Het is een leuke route die wat meer over de heuvels gaat en ons diverse AAHHHH-views bezorgt. Tussendoor stoppen we bij Devils Marbels (PFFFTT….wat is het daar heet) Het zijn enorme keien die op elkaar gestapeld lijken te zijn. Dat komt doordat regen en wind het gebergte weg eroderen. Het is heel bijzonder en de kleuren zijn zo mooi. Het laatste stukje naar Barrow Creek wordt het steeds minder bos en meer ruwer gebergte. Het hotel daar is spartaans. Geen koelkast, geen t.v., geen internet. Er wonen 11 mensen en de rest is het grote niks. Maar LEUK. We hebben er heerlijk gegeten en gezellig met de bewoners gekletst. Alle rondlopende schorpioenen werden met de slipper om het leven gebracht! HAHA…

Sorry allemaal maar we kunnen geen plaatjes plaatsen, want er zit hier ook geen usb ingang op de PC. Als jullie googlen dan vinden jullie wel wat leuke dingen. We zitten nu midden in de woestijn, dus het wordt steeds moeilijker om te internetten.

09/01/2010

Darwin-Katherine

Hoort bij: vakantie — admin @ 08:46

australia_header
We zijn vandaag met een grote Nissan Pathfinder naar Katherine gereisd.
Behoorlijk wennen, is een automaat en de richtingaanwijzers en ruitenwisser schakelaars zitten net andersom. De reis ging voorspoedig en met de kilometer werd het warmer. Het is hier ongeveer 35 graden en de luchtvochtigheid is hoog. We hebben een mooie, schone hotelkamer en weer prive. Is ook wat waard. :) Het stadje is een lange straat met winkels. Dat is alles. Verder is het natuur.

Rondwandeling Nitmiluk

We gaan vroeg wandelen in Nitmuluk National Park. Het is een test wandeling van ongeveer 2 uur. Ter plekke boeken we een boottocht op de rivier die nu 6 meter hoger staat dan in het droge seizoen. Om half 9 starten we met 6 (!)liter water op de rug. Dik ingesmeerd met zonnebrandolie, hoeden en petten op. Vliegennetjes op en hobbelen maar. De wandeling gaat over de bergrug en via een uitzichtpunt weer naar beneden naar de rivier.
Tegen dat we terug zijn, zit het zweet overal maar mooi dat het was. We hebben een uurtje om bij te komen, want daarna gaan we 2 uur varen. We gaan een keer aan wal om de rotstekeningen van Aboriginals te bekijken. Daarna gaan we weer aan wal om te zwemmen in een subkloof waar geen zoutwaterkrokodillen in kunnen. Het is er prachtig en het water is heerlijk.
<
Tegen het eind van de middag zijn we weer terug en halen we onze boodschappen. We willen gaan bbq-en, maar een flinke onweersbui gooit roet in het eten. We wachten tot die over is, maar het blijft gieten. Dan maar Red Rooster, want de Amerikaanse ambassade (MacDonalds) is hier niet.

Rommeldag

We rijden naar Edith falls. (Leleijn)

Er is een mooie rondwandeling, maar die blijkt gesloten vanwege het hoge water. Dan maar zwemmen in de lower pool. Fout: door het hoge water zwemmen de zoutwater krokodillen de rivier op en deze plekken worden dan gevaarlijk. Dus: verboden te zwemmen. Dan door naar Cutta Cutta Caves en helaas weer fout. Overstroomd, dus dicht. Sja……de wet top end. We gaan naar de VVV om te vragen welke wandelingen we kunnen doen. In Nitmiluk Park zijn alle hoge wandelingen open en dus gaan we maandag de Butterfly Gorge lopen. Voor morgen hebben we een vlucht boven Nimiluk en Kakadu Park geboekt. Duimen dus dat het goed weer blijft.
We hebben hier wat in de rondte gereden en kleine stukjes langs Katherine River gewandeld. Hij staat heel hoog, dus je kunt niet meer overal langs. Het is overigens prachtig om te zien al die bomen die ineens half onder water staan. Voor zometeen staat onze bbq op het programma.
Foto”””””””””””””””””””””””””””””””’’s zijn van het internet want er zit geen usb ingang op. Helaas…..

Oudere berichten »

Powered by WordPress