H A R D L O O P L O G B O EK

19/07/2010

Live op je Iphone

Hoort bij: tip — admin @ 11:58

screenshot00002Even totaal iets anders: hier een tip voor de liefhebbers van live-concerten en in het bezit zijn van een Iphone:
Wolfgang’’s Vault biedt meer dan 3.500 concerten uit de laatste vijftig jaar, waaronder optredens van Bob Dylan, Elton John, the Grateful Dead, Miles Davis, Bruce Springsteen, Jimmy Buffett, Pink Floyd, U2, Tom Petty, Van Morrison, The Who en honderden andere bands en artiesten.
Dit programma is gratis te verkrijgen vanuit de Apps-store via je Iphone.

08/07/2010

Maak je eigen muesli

Hoort bij: tip — admin @ 12:56

mymuesli-logo-rgb
Eindelijk bestaat de perfecte muesli. Honderd procent zoals jij ”m wilt, met alleen jóuw lievelings ingrediënten.
Ideaal voor échte genieters, rozijnenhaters, liefhebbers van gezond eten en sporters.
Iedereen kan nu online een persoonlijke muesli mixen. Met meer dan 80 ingrediënten zijn 566 miljard soorten muesli te maken!
Voor deze muesli gebruikt men alleen de beste biologische ingrediënten. Ook worden er geen suiker en kleur- en/of smaakstoffen toegevoegd.
Bepaal zelf de naam van jouw muesli, deel deze met vrienden of bestel hem nog een keer.
Meer info: www.mymuesli.nl
mymuesli-dosen-1

11/03/2010

Ik ga lopen en neem ook mee…

Hoort bij: hardlopen, tip — Tags: — admin @ 12:00

sos
Eigenlijk hoop ik dat het een overbodig item is maar ik heb de SOS-COIN toch aan mijn schoen bevestigd.
Je weet maar nooit: meestal loop ik alleen en als ik iets mocht gebeuren moet de hulpdiensten toch iemand kunnen waarschuwen. Ik heb in ieder geval het mobiele nummer van het thuisfront er op laten zetten en uiteraard naam en adres. Verder kan je je bloedgroep vermelden en of je al dan niet ergens allergies voor bent.
Je hebt 84 posities om tekst te laten vermelden en dit kost je € 12,50. Klik hier voor de brochure (PDF).

02/11/2009

Be more ultra-tour dreamteam

Hoort bij: hardlopen, tip — admin @ 21:28

hardloopkopfoto
ultrabanner
Hier alle info over de sponsorloop van 250 km dwars door Nederland

13/10/2009

Meetingpoint

Hoort bij: hardlopen, tip — admin @ 22:07

Of in het Nederlands: de locatie waar webloglopers en supporters elkaar voor de Amsterdam Marathon kunnen ontmoeten:
20091013-meetingpoint-adam
Meetingspoint - Waar dan?! In de Sporthallen Zuid natuurlijk. Daar is het lekker warm en droog, en daar kun je ook een bakkie koffie scoren zo vlak voor de start. Nog belangrijker: het is vlakbij het Olympisch Stadion. Dus vanaf 9 uur ben ik te vinden in de Sporthallen Zuid, daar waar ze ook echt koffie serveren, in het café gedeelte. Komt allen daarheen, ook als je (nog) geen weblog hebt maar de Hardlopende Weblog-celebrities in het echt wilt ontmoeten
Bovenstaande tekst en foto komen van de blog van Léonie: Given to Fly
vier

11/10/2009

SMS service Adam Marathon

Hoort bij: hardlopen, tip — admin @ 13:56

zes-thumb4197469Wil je meteen de doorkomsttijden weten van uw vriend, vader, broer of verloofde tijdens de Amsterdam Marathon?

ChampionChip biedt u die mogelijkheid met de ChampionChip SMS-Service. Met deze service kunt u SMS-berichten van de doorkomsttijden van een deelnemer ontvangen op uw mobiele telefoon.

SMS-abonnement
Als u zich aanmeldt voor het abonnement, ontvangt u van de deelnemer van uw keuze de doorkomsttijden van de 5 km, de 10 km, de 15 km, de 20 km, het halve marathonpunt, de 25 km, de 30 km, de 35 km, de 40 km en de finish. U ontvangt dus maximaal 10 berichten. Van deelnemers aan de Mizuno halve marathon, Menzis 7,5 km en 1K Runaway kunt u alleen de finish tijd via deze service opvragen.

Hoe werkt het?
Stuur CC ‘startnummer’ ON naar nummer 5454. Daarmee abonneert u zich op de ChampionChip SMS Service. Als u bijvoorbeeld de doorkomsttijden wilt ontvangen van de deelnemer met startnummer 4321, stuur dan CC 4321 ON naar 5454. Wilt u op enig moment geen nieuwe berichten meer ontvangen, stuur dan CC ‘startnummer’ OFF naar nummer 5454. Per ontvangen bericht betaalt u € 0,55. U kunt zich aanmelden vanaf dinsdag 13 oktober tot zondag 18 oktober 17.00 uur

SMS-update
Wanneer u niet van alle passages op de hoogte gehouden wilt worden, maar wel op enig moment de laatst bekende passage wilt ontvangen, kunt u de SMS-update gebruiken. Stuur CC ‘startnummer’ naar nummer 5454. U ontvangt dan 1 bericht met de laatst bekende passage. Voor dit bericht betaalt u € 0,70. U kunt dit doen tijdens de wedstrijd tot zondag 18 oktober 17.00 uur

26/07/2009

24-80-81-82 enz

Hoort bij: hardlopen, tip — Tags: — admin @ 18:02

numbersNee, dit zijn niet de winnende lotto-getallen van deze week. Deze getallen heb ik op mijn drinkflesje aangebracht om mij de weg te wijzen.
In de provincie Utrecht, maar ook in andere provincies, zijn zogenaamde knooppuntroutes. Via het internet kan je makkelijk een route bepalen die je aangeeft met getallen: dat zijn dus de knooppunten. Op deze manier kan je een route samenstellen, zolang je maar wilt. En handig als je op vakantie in een voor jou onbekend deel van Nederland bent en/of je hebt geen GPS-apparaat bij je.
199knooppuntenroute_003Ik heb het vanochtend uitgetest en het werkt uitstekend: eerst volgt er een bordje met de tekst “U nadert knooppunt …” en dan maar opletten welke kant je opmoet.

17/01/2009

Griep

Hoort bij: hardlopen, tip — Tags: — admin @ 11:46

Gelukkig heb ik de griep zo een beetje achter de rug, maar heb jij de griepsymptomen of lig je al ziek in je bed, zijn er een aantal tips voor de sportende grieppatient.

Deze kan je hier lezen.

13/01/2009

Vertaling

Hoort bij: tip — Tags: — admin @ 14:36

Lees dit weblog in een andere taal.
Read this blog in another language
Lesen Sie diesen Blog in einer anderen Sprache
Leer este blog en otro idioma
Lire ce blog dans une autre langue
Leggere questo blog in un altro linguaggio
Läs den här bloggen på ett annat språk
Les denne bloggen på et annet språk
Læs denne blog på et andet sprog.
Czytaj ten blog w innym języku.
قراءة هذا بلوق في لغة أخرى.

05/01/2009

In de aanbieding

Hoort bij: tip — Tags:, , , — admin @ 15:02

vanaf 12 januari bij de Lidl fitness-artikelen. Bijvoorbeeld een buikspiertrainer voor als je de feestdagenbuikje eindelijk kwijt wilt raken. Als je spierballen wil kweken is er een halterset van 10 kilo. Is het buiten te koud om hard te lopen, misschien is het een idee om binnenshuis touwtje te gaan springen.
Tot slot is er nog een hartslaghorloge is de aanbieding voor nog geen 18 euro. Misschien wil je beginnen om te sporten op basis van je hartslag, dan is dit misschien een leuk instapmodel.
Hier vind je alle aanbiedingen.

Powered by WordPress